Intuïtief schilderen: cursus Creatief Avontuur

Spontaan laten ontstaan….

 

Normaliter geef ik op vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 de cursus Creatief Avontuur in het wijkcentrum het Trefpunt in Beijum, Groningen. Door de Coronamaatregelen is dat momenteel niet mogelijk.

Informatie over de cursus:

Intuïtief schilderen is prachtige, authentieke expressie. Niet het resultaat, maar het proces is het belangrijkste. De cursus Creatief Avontuur laat jou schilderen, puur zoals het intuïtief in jou opkomt. Je krijgt alle ruimte voor aan jouw authenticiteit. Binnen die ruimte ontdek je vanzelf jouw eigen blokkades. Waar lukt het niet meer om je eigen impulsen te volgen? Daar help ik jou persoonlijk, waardoor je hier zicht op krijgt en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Doordat je met elkaar in een ruimte schildert, ontstaat er een stimulerende omgeving, waarbinnen je elkaar inspireert en ervaringen kunt delen. Want ook al volgt ieder zijn of haar eigen proces, de gemeenschappelijke deler is zoveel groter dan je verwacht!

Om dat zo optimaal mogelijk te kunnen doen zijn er geen opdrachten geen meditaties en geen nabespreking. Het is echt jouw creatieve -tijd! Wel is er een voorbespreking, voor wie dat wil. Hier kan je alle vragen en ervaringen met de groep delen of techniek input krijgen.

Een beschrijving van de cursus vind je op https://www.vanuitjebron.nl/creativiteit-ontwikkelen/cursus-intuitief-schilderen/

Lokatie: wijkcentrum Trefpunt, Beijumerweg 17 9737 AB Groningen

Groepsgrootte: minimaal 5 personen, max 7. 

Via het contactformulier aan de zijkant van deze pagina kan je je belangstelling aangeven. Zodra er weer schildermogelijkheden zijn, neem ik contact met je op.