Intuïtief schilderen: cursus Creatief Avontuur september 2020

Spontaan laten ontstaan….

 

Intuïtief schilderen is puur en authentiek. Niet het resultaat, maar het proces is het belangrijkste. Op 4 september start de cursus Creatief Avontuur in het wijkcentrum het Trefpunt. Een cursus intuïtief schilderen, puur zoals het in jou opkomt. Om echt ruimte te geven aan jouw authenticiteit. Volg dat wat er in jou opkomt. Om dat zo optimaal mogelijk te kunnen doen zijn er geen opdrachten geen meditaties en geen nabespreking. Het is echt jouw creatieve -tijd!

Binnen die ruimte ontdek je vanzelf jouw eigen blokkades. Waar lukt het niet meer om je eigen impulsen te volgen? Daar help ik jou persoonlijk, waardoor je hier zicht op krijgt en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Doordat je met elkaar in een ruimte schildert, ontstaat er een stimulerende omgeving, waarbinnen je elkaar inspireert en ervaringen kunt delen. Want ook al volgt ieder zijn of haar eigen proces, de gemeenschappelijke deler is zoveel groter dan je verwacht!

Een beschrijving van de cursus vind je op https://www.vanuitjebron.nl/creativiteit-ontwikkelen/cursus-intuitief-schilderen/

In verband met de Corona-maatregelen zijn er enkele aanpassingen in de uitvoering van de cursus. Mocht er een nieuwe lock down komen, dan zullen de lessen niet doorgaan.

De belangrijkste nieuwe regels zijn: 1,5 m afstand houden en regelmatig handen desinfecteren. Na afloop alle gebruikte materialen zelf goed reinigen. Niet komen bij gezondheidsklachten die wijzen op Corona. Inhoudelijk blijft de les natuurlijk hetzelfde: ruimte voor jouw unieke creativiteit.

Blokperiode 3 2020: 6 lessen: 4, 11, 18, 25 september en 2, 9 oktober.
Tijd: 10.00 – 10.30 facultatief vragen-halfuur (Let op: geen open inloop! om 10.00 start het)
10.30 – 12.00 schilderen. Koffie en theepauze naar eigen inzicht.
vanaf 12.00 samen schoonmaken en opruimen

Kosten: € 66,00 incl. basismaterialen. Excl. koffie, thee.
Korting van € 21,00 mogelijk bij minimuminkomen (€ 45,00 incl. basismaterialen. Excl. koffie, thee.)

Lokatie: wijkcentrum Trefpunt, Beijumerweg 17 9737 AB Groningen

Groepsgrootte: minimaal 5 personen, max 7. Later instromen in de cursus is in overleg.

Via het contactformulier aan de zijkant van deze pagina kan je je opgeven.

Er is nog 1 plek vrij!