Intuïtief schilderen: cursus Creatief Avontuur

Intuïtief schilderen; spontaan laten ontstaan

 

De cursus intuïtief schilderen; Creatief Avontuur (blok 1) start weer op vrijdagochtend 21 januari 2022 in het wijkcentrum het Trefpunt in Beijum, Groningen.

Informatie over de cursus:

Intuïtief schilderen is prachtige, authentieke expressie. Niet het resultaat, maar het proces is het belangrijkste. De cursus Creatief Avontuur laat jou schilderen, puur zoals het intuïtief in jou opkomt. Je krijgt alle ruimte voor aan jouw authenticiteit. Binnen die ruimte ontdek je vanzelf jouw eigen blokkades. Waar lukt het niet meer om je eigen impulsen te volgen? Daar help ik jou persoonlijk, waardoor je hier zicht op krijgt en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Doordat je met elkaar in een ruimte schildert, ontstaat er een stimulerende omgeving, waarbinnen je elkaar inspireert en ervaringen kunt delen. Want ook al volgt ieder zijn of haar eigen proces, de gemeenschappelijke deler is zoveel groter dan je verwacht!

Om dat zo optimaal mogelijk te kunnen doen zijn er geen opdrachten geen meditaties en geen nabespreking. Het is echt jouw creatieve -tijd! Wel is er een voorbespreking, voor wie dat wil. Hier kan je alle vragen en ervaringen met de groep delen of techniek input krijgen.

Een beschrijving van de cursus vind je op https://www.vanuitjebron.nl/creativiteit-ontwikkelen/cursus-intuitief-schilderen/

Data: 

Blok 1: 9 lessen: 21, 28 jan, 4, 11, 18 feb, 4, 11, 18, 25 mrt 2022

Blok 2: (onder voorbehoud) 11 lessen: 1, 8, 15, 22, 29 april, 13, 20, mei, 3, 10, 17 en 24 juni

Tijd: 

Van 10.00 – 10.30 is er een startend samenzijn, waar je vragen kunt stellen en ervaringen met elkaar kunt uitwisselen. Veel cursisten ervaren dit als een moment om even in het lokaal aan te komen. Dit facultatief: je komt als je dit graag wilt. Let op: het is geen open inloop!

Van 10.30 – 12.00 is er schilderen. Degenen die niet bij het samenzijn willen zijn, komen kort na 10.30 binnen.

Na afloop is er gezamenlijk schoonmaken en opruimen. Dit duurt max. een half uur.

Om iedereen de ruimte te geven om helemaal in eigen privacy te creëren, hebben we geen gezamenlijke nabespreking. Zo ervaar je alle ruimte om dat te maken wat er komt. Natuurlijk kan je tijdens het schilderen altijd met mij overleggen. In de praktijk ontstaan er tijdens het opruimen vanzelf wel korte uitwisselingen tussen mensen die dat graag willen.

 

Kosten per blok:

Blok 1: € 99,00 of met Stadjerspaskorting € 67,50.

Blok 2: € 121,00 of met Stadjerspaskorting € 82,50

Dit is inclusief het basisschildermateriaal exclusief koffie en thee (wel te verkrijgen in het Grand Café van Trefpunt). Mocht door Corona de lessen niet doorgaan, dan krijg je het resterende geldbedrag terug.

Op dit moment is de QR-code nodig voor het cursuslokaal. Tevens is er een mondkapjesplicht.

Lokatie: wijkcentrum Trefpunt, Beijumerweg 17 9737 AB Groningen

Groepsgrootte: max 10. 

Via het contactformulier aan de zijkant van deze pagina kan je je belangstelling aangeven of je aanmelden. Je kan ook mailen naar info@vanuitjebron.nl