Een doorbraakgesprek met intuïtieve kaartsets

intuitieve kaartsets overzicht
Laat je inspireren door intuïtief diverse kaarten te trekken.

 

Je staat voor een keuze en je merkt dat je gevoel en je verstand twee verschillende dingen zeggen. Er mag iets veranderen, maar je hebt geen idee hoe of wat. Omdat je vastloopt in een patroon en niet weet hoe je dit kan veranderen, heb je behoefte aan een goed gesprek. Dat is het moment om een gesprek met de kaarten aan te gaan! Zodat duidelijk wordt wat zich in jou afspeelt en jij vanuit dit inzicht weer helderheid krijgt en weet hoe je verder kan.

Een gesprek met de kaarten

Het maakt niet uit of je een concrete vraag hebt of dat je open het gesprek in gaat. Uit ervaring blijkt dat de kaarten vanzelf jouw belangrijke issues zichtbaar maken.

Je start met het trekken van een kaart uit mijn basisset (gemaakt bij de training Buitengewoon Zijn): 

 1. Wat is nu belangrijk om bij stil te staan? Jij reflecteert op wat de kaart je vraagt. Daardoor wordt dat waar je bij stil wilt staan concreet.

 2. Daarna trek je een hulpkaart. Deze kaart laat je dat waar je stil bij wilt staan nog concreter maken. 

Mijn luisterend oor

Ik reflecteer op wat ik je hoor zeggen en wat je uitdrukt in je lichaamstaal. Ik stel vragen ter verheldering en vat het voor jou samen, zodat jij kunt voelen of dat wat gezegd is werkelijk klopt. Daardoor word je je bewust van wat je onbewust uitdrukt. Wat je innerlijke tegenstrijdigheden zijn, waar je naar verlangt en wat je bang maakt en wilt wegdrukken. Tevens reflecteren we samen op mogelijkheden, zodat jij kunt voelen wat werkelijk bij jou past. Soms is dit al genoeg. Andere keren merk je dat er nog iets aangevuld mag worden. 

Extra kaarten

Dan worden er meerdere kaartsets gebruikt. Te denken valt aan:

 1. Welke kracht kan ik inzetten? (Angel Cards)

 2. Wat houd ik voor mezelf verborgen of mag juist wat minder aandacht krijgen? (Pandora™kaarten)

 3. Welke eigenschap kan ik hiervoor gebruiken? (100 deugden inzichtkaarten)

 4. Hoe kan ik andere gedachten ontwikkelen?  (Think like a Zebra® kaarten)

 5. Als ik het meer spiritueel benader, wat zegt het me dan?

  * in woorden (kaarten Eckhart Tolle, de kracht van het nu kaarten)

  * in beeld (Tools of the Arcturianskaarten (Janosh))

 6. Welke inspiratiebron helpt mij? (Het elfenorakel)

Je kan ook je eigen favoriete set inbrengen.

Angel cards, pandora cards, 100 deugden kaarten,(Tools of the Arcturians kaarten, De kracht van het nu kaarten, Eckhart Tolle, het elfenorakel vormen samen een nieuw spel
Coaching met intuïtieve kaartsets

Zo ontstaat er een kaartboeket, waarbij vele puzzelstukjes samenvallen. Het is elke keer weer bijzonder om te ervaren hoe kaarten elkaar bevestigen of verhelderen.

Het gesprek eindigt met een samenvattende conclusie en een concrete stap om te zetten. Je krijgt een foto van de kaarten gemaild of via whats app. 

Duur van het gesprek 1,5 uur. Desgewenst kan je het gesprek opnemen, zodat je het kan terugluisteren.

Kosten: € 67,50 (voor zakelijke gesprekken exclusief 21% BTW).

Locatie: bij mij thuis in Groningen of online via Skype of Zoom 

 

Testimonials:  

“Mijn gebruikelijke aanpak van een probleem/iets waar ik mee zit, is: uitgebreid analyseren en zoeken naar een oplossing. Evelien werkt compleet anders. Dat wat mij dwars zit, hoef ik niet eens te verwoorden om het gesprek daarover te kunnen starten! Dankzij haar grote inlevingsvermogen, deskundigheid en haarscherpe intuïtie leidt Evelien je voorbij je gedachtepatronen naar de kern: je gevoel. Evelien is een ster in het herkennen van je beperkende overtuigingen, de (ongeschreven) regels die je jezelf oplegt. Ze heeft me geholpen innerlijke gesprekken te voeren waarbij mijn hoofd niet de overhand heeft, maar ‘luistert’ naar wat mijn intuïtie en gevoel te vertellen hebben.

“Voel je een dilemma, zit er je iets dwars? Boek een gesprek met Evelien! Daardoor ontdek je ruimte en krijg je antwoorden die je niet voor mogelijk had gehouden – maar volledig kloppen.”

“Ik ben zeer verbaasd dat er zoveel inzichten kunnen ontstaan door op deze manier te werken. Het is speels, maar tegelijkertijd indrukwekkend kloppend. Ik denk er nog vaak aan terug.”

“Ik kreeg dit gesprek cadeau. Bijzonder! Het gaf me precies wat ik nodig had.”

Meer informatie of afspraak maken: mail naar: info@vanuitjebron.nl of bel: 06 12690685.