Coaching met intuïtieve kaartsets

intuitieve kaartsets overzicht

Kaartsets vormen samen een inzichtgevend spel.

Coaching met intuïtieve kaartsets. Is het waarzeggerij? Nee, ik kan de toekomst niet voorspellen. Kaarten zijn een prachtige manier om op te reflecteren, waardoor helder wordt wat er in jou omgaat aan gedachten en gevoelens. Daarmee worden onbewuste patronen zichtbaar en kan jij bewust anders in het leven gaan staan en keuzes maken die echt bij jou passen. Zowel vanuit je gevoel als je verstand.

Aanleiding tot een coaching met intuïtieve kaartsets

Je staat voor een belangrijke keuze en merkt dat je gevoel en je verstand twee verschillende dingen zeggen. Er mag iets veranderen, maar je hebt geen idee hoe of wat. Je loopt steeds in hetzelfde patroon vast en hebt behoefte aan een goed gesprek. Niet om te horen hoe jij het moet doen, maar om te ontdekken hoe het in jij wil.

Je kan dit gesprek ook gebruiken als een APK:  wat speelt er nu in mijn leven en waar mag ik meer aandacht voor hebben?

Ga in gesprek met de kaarten!

Je kan open het gesprek in gaan, omdat uit ervaring blijkt dat in zo’n gesprek de belangrijke issues vanzelf op tafel komen. Maar we kunnen ook samen een duidelijke onderzoeksvraag formuleren. Ik start met het trekken van een kaart uit mijn basisset: 

 1. Wat is nu belangrijk om bij stil te staan? (eigengemaakte set via Buitengewoon Zijn training)

 2. Wat helpt je hierbij? (eigen gemaakte set via Buitengewoon Zijn training)

Ik reflecteer op wat ik je hoor zeggen, wat je uitdrukt in je lichaamstaal, stel vragen ter verheldering en vat het voor jou samen. Daardoor word je je bewust van wat je onbewust uitdrukt. Tevens reflecteren we samen op mogelijkheden, zodat jij kunt voelen wat werkelijk bij jou past. Soms is dit al genoeg. Andere keren merk je dat er nog iets aangevuld mag worden. Dan worden er meerdere kaartsets gebruikt. Te denken valt aan:

 1. Welke kracht kan ik inzetten? (Angel Cards)

 2. Wat houd ik voor mezelf verborgen of mag juist wat minder aandacht krijgen? (Pandora™kaarten)

 3. Welke eigenschap kan ik hiervoor gebruiken? (100 deugden inzichtkaarten)

 4. Hoe kan ik andere gedachten ontwikkelen?  (Think like a Zebra® kaarten)

 5. Als ik het meer spiritueel benader, wat zegt het me dan?

  * in woorden (kaarten Eckhart Tolle, de kracht van het nu kaarten)

  * in beeld (Tools of the Arcturianskaarten (Janosh))

 6. Welke inspiratiebron helpt mij? (Het elfenorakel)

Je kan ook je eigen favoriete set inbrengen.

Angel cards, pandora cards, 100 deugden kaarten,(Tools of the Arcturians kaarten, De kracht van het nu kaarten, Eckhart Tolle, het elfenorakel vormen samen een nieuw spel

Coaching met intuïtieve kaartsets

Zo ontstaat er een kaartboeket, waarbij vele puzzelstukjes samenvallen. Het is elke keer weer bijzonder om te ervaren hoe kaarten elkaar bevestigen of verhelderen.

Het gesprek eindigt met een samenvattende conclusie en een concrete stap om te zetten. Je krijgt een foto van de kaarten gemaild of via whats app. Desgewenst kan je het gesprek opnemen, zodat je het kan terugluisteren.

Duur van het gesprek 1,5 uur.

Kosten: € 67,50 (bij zakelijke gesprekken exclusief 21% BTW).

Locatie: online via Skype of Zoom of programma van jouw keuze mits jij mij via dat programma uitnodigt.

Dit schreef een klant: 

“Mijn gebruikelijke aanpak van een probleem/iets waar ik mee zit, is: uitgebreid analyseren en zoeken naar een oplossing. Evelien werkt compleet anders. Dat wat mij dwars zit, hoef ik niet eens te verwoorden om het gesprek daarover te kunnen starten! Dankzij haar grote inlevingsvermogen, deskundigheid en haarscherpe intuïtie leidt Evelien je voorbij je gedachtepatronen naar de kern: je gevoel. Evelien is een ster in het herkennen van je beperkende overtuigingen, de (ongeschreven) regels die je jezelf oplegt. Ze heeft me geholpen innerlijke gesprekken te voeren waarbij mijn hoofd niet de overhand heeft, maar ‘luistert’ naar wat mijn intuïtie en gevoel te vertellen hebben.

Voel je een dilemma, zit er je iets dwars? Boek een gesprek met Evelien! Daardoor ontdek je ruimte en krijg je antwoorden die je niet voor mogelijk had gehouden – maar volledig kloppen.”

 

Meer informatie of afspraak maken: info@vanuitjebron.nl of telefonisch: 06 12690685.