Intuïtief schilderen: cursus Creatief Avontuur

Intuïtief schilderen; spontaan laten ontstaan

 

De cursus intuïtief schilderen; Creatief Avontuur (blok 3) start op vrijdagochtend 16 september 2022 in het wijkcentrum het Trefpunt in Beijum, Groningen.

Informatie over de cursus:

Intuïtief schilderen is prachtige, authentieke expressie. Niet het resultaat, maar het proces is het belangrijkste. De cursus Creatief Avontuur laat jou schilderen, puur zoals het intuïtief in jou opkomt. Je krijgt alle ruimte voor aan jouw authenticiteit. Binnen die ruimte ontdek je vanzelf jouw eigen blokkades. Waar lukt het niet meer om je eigen impulsen te volgen? Daar help ik jou persoonlijk, waardoor je hier zicht op krijgt en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Doordat je met elkaar in een ruimte schildert, ontstaat er een stimulerende omgeving, waarbinnen je elkaar inspireert en ervaringen kunt delen. Want ook al volgt ieder zijn of haar eigen proces, de gemeenschappelijke deler is zoveel groter dan je verwacht!

Om dat zo optimaal mogelijk te kunnen doen zijn er geen opdrachten geen meditaties en geen nabespreking. Het is echt jouw creatieve -tijd! Wel is er een voorbespreking, voor wie dat wil. Hier kan je alle vragen en ervaringen met de groep delen of techniek input krijgen.

Een uitgebreidere beschrijving van de cursus vind je HIER

Data najaar 2022

Blok 3: 16, 23, 30 september, 7 en 14 oktober 2022. 5 lessen.

Blok 4: 28 oktober, 4,11,18,25 november, 2,9 en 16 december 2022: 8 lessen

Indien de groep niet vol is, kan je ook tijdens een lopend blok alsnog meedoen. Je betaalt dan alleen de resterende lessen van dat blok.

Kosten:

Blok 3 (5 lessen): € 55,00 of met Stadjerspaskorting € 37,50.

Blok 4 (8 lessen): € 88,00 of met Stadjerspaskorting € 60,00

Dit is inclusief het basisschildermateriaal en exclusief koffie en thee (te verkrijgen bij het Grand Café Trefpunt).

Mocht door Corona de lessen niet doorgaan, dan krijg je het resterende geldbedrag terug.

Je kunt maximaal 1 keer per jaar de Stadjerspaskorting voor de cursus Creatief Avontuur inzetten.

Tijd: 

Van 10.00 – 10.30 is er een startend samenzijn, waar je vragen kunt stellen en ervaringen met elkaar kunt uitwisselen. Veel cursisten ervaren dit als een moment om even in het lokaal aan te komen. Dit facultatief: je komt als je dit graag wilt. Let op: het is geen open inloop!

Van 10.30 – 12.00 is er schilderen. Degenen die niet bij het samenzijn willen zijn, komen kort na 10.30 binnen.

Na afloop is er gezamenlijk schoonmaken en opruimen. Dit duurt max. een half uur.

Om iedereen de ruimte te geven om helemaal in eigen privacy te creëren, hebben we geen gezamenlijke nabespreking. Zo ervaar je alle ruimte om dat te maken wat er komt. Natuurlijk kan je tijdens het schilderen altijd met mij overleggen. In de praktijk ontstaan er tijdens het opruimen vanzelf wel korte uitwisselingen tussen mensen die dat graag willen.

Corona-maatregelen:

Op dit moment zijn er geen coronamaatregelen meer. Het Trefpunt houdt zich aan de landelijk gestelde maatregelen. Mochten er, door Corona, lessen niet doorgaan, dan krijg je het resterende geldbedrag terug.

Lokatie:

wijkcentrum Trefpunt, Beijumerweg 17 9737 AB Groningen

Groepsgrootte:

max 10. 

Opgave:

Via het contactformulier aan de zijkant van deze pagina kan je je belangstelling aangeven of je aanmelden. Je kan ook mailen naar info@vanuitjebron.nl