Coachingsgesprek

foto coaching

Kleine of grote problemen?  Een coachingsgesprek kan helpen.

• Ik moet iemand bellen, maar durf het niet en stel het dus uit.
• Ik moet naar een netwerkbijeenkomst, maar denk dat ik dat niet kan.
• Ik heb ruzie met iemand en weet niet hoe ik dit kan uitpraten.
• Ik wil graag dat mijn partner meer tijd met mij doorbrengt, maar hij luistert niet.
• Ik wil meer vanuit mezelf leven, maar weet niet hoe.
• Ik wil meer rust in mijn leven, maar heb het zo druk.

Van doemdenken naar doe-denken

Diverse situaties kunnen je uit evenwicht brengen. Je wilt iets, maar je denkt tegelijkertijd: “Oh eng.” of “Dat lukt toch niet” of “Wie zit daar nou op te wachten?” Kortom, door wat je denkt, ga je niet over tot actie. Wil je liever weer in je eigen kracht staan en je mogelijkheden ervaren? Vraag een coachingsgesprek aan. Je krijgt helderheid over je situatie en komt zelf tot een oplossing.

Van probleem naar handelen

In een coachingsgesprek onderzoeken we samen wat de situatie is. Je ontdek wat er is, wat je wilt en door welke gedachten je je laat tegenhouden. Dit geeft vaak al zoveel helderheid dat je in één gesprek tot pasklare oplossingen komt. Dat kan ik doen!

Zo niet, dan gaan we met tussenstappen aan de slag. We delen het probleem op in behapbare delen en gaan daarmee aan het werk. In meerdere gesprekken zullen we steeds meer grip krijgen op je probleem, ontstaat er meer inzicht en onderzoek je diverse oplossingen. Je gaat er thuis, zelf mee aan de slag, en leert zo al doende met je probleem om te gaan. Vanuit je bron steunt je in het zetten van die stappen. Zo kom je van het doemdenken in doe-denken.

Kosten coachingsgesprek

Een gesprek van 1,5 uur is € 75,00, inclusief 21% BTW.

Informatie, aanvragen coachingsgesprek 

Informatie aanvragen of het aanvragen van een coachingsgesprek kan via het contactformulier rechts op deze pagina.

Ervaringen

“Ik ga naar Evelien als ik helder wil nadenken over een situatie, bijvoorbeeld een ruzie of een nieuwe stap in mijn onderneming. Door haar luisterend oor en scherpe vragen, helpt ze mij mijn gedachtekluwen te ontwarren. Daardoor kan ik weer helder denken en een goede beslissing nemen.”

“Ik wilde graag eens ervaren hoe je met creatief denken een probleem kunt oplossen. Wat ontzettend leuk om zo speels met problemen om te gaan.”

“Ik hoorde dat je uit tekeningen veel informatie kan halen. Dat maakte mijn nieuwsgierig. En onverwachts werd me duidelijk waar de spanning zat in het komende sollicitatiegesprek. Nu ga ik er met een gerust hart heen.”