geluksroute groningen

Mooie vraag: “Waar word jij gelukkig van?” Nog een mooiere vraag; “Wil je dat delen?” Stel je eens voor dat iedereen dat waar hij of zij gelukkig van wordt, zomaar zou delen? Wat ontstaat er dan? Een Geluksroute!

Geluksroute

Marieke van IIssel bedacht in 2012 hoe mooi het zou zijn als mensen in Leiden geluk met elkaar  zouden gaan delen. Zo ontstond de geluksroute, die onverwacht uitgroeide tot landelijke proporties. Al vele geluksroutes zijn er gehouden en op 9 en 10 april a.s. is de route voor het eerst  in de stad Groningen. Mocht je in de buurt zijn: lees dan even verder. Zo niet, mijmer dan rustig door op deze vragen…..Of kijk op de site www.geluksroute.nu of er bij jou in de buurt ook geluk gedeeld gaat worden. Of ga die mogelijkheid scheppen…. Het is een aanrader.

Geluksbrengers

Iedereen waarvan het hart een sprongetje maakt bij dit idee om geluk in de stad Groningen te gaan delen, kan zich kenbaar maken bij de website www.geluksroute.nu/editie/groningen. Daar kan je je activiteit voor de geluksroute aanmelden. Je draagt zelf zorg voor de locatie, PR etc. Toch ben je niet alleen, want er staan al 30 geluksbrengers op de site. En achter de schermen broeden nog mensen op geluksplannen. Je kan zelf kiezen hoe lang ’t duurt, wanneer t is en waar. Je kan een lied zingen (er is een muziekwinkel die dat graag wil!!), bellen blazen, voorlezen, een workshop geven, iemand door de grachten roeien etc. etc. Wees niet bevreesd als jouw idee al op de site staat: de geluksroute denkt niet in termen van concurrentie, maar in overvloed.

Dus wil jij ook meedoen? Meld je gerust aan! Er is altijd plek (op de FBgroep staan zelfs nog open lokaties!).

Geluksplukkers

Net zo belangrijk zijn de mensen die geluk willen ontvangen: geluksplukkers. Via de site en op de geluksrouteapp kan je een plattegrond krijgen, waarop alle activiteiten vermeld staan. Zo kan je zelf een Geluksroute uitstippelen. En t mooie is: vrijwel alles is gratis. Of je nu 1 activiteit gaat doen, of 20, dat maakt niet uit.

Vragen staat vrij

Meer weten: vragen staat vrij. Neem contact op met het geluksrouteteam via geluksroute050@gmail.com of mail mij info@vanuitjebron.nl. bellen mag ook: 050 7503460

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *